KLIK KLAK KLIK KLAK… de sint loopt met zijn paard over het dak!

Van 07/11/2023 tot 26/11/2023

Opgepast voor die nieuwe zonnepanelen, de Sint passeert weer met zijn paard, Piet en zak vol lekkers!

Geen Sint zonder chocolade, dus wij hebben weer de hulp ingeroepen van onze trouwe chocolade-Piet Bieke Meeus. Zij voorziet de blondies van de lekkerste praline en de koekjes van een hemelse laag chocolade, hmmm.

Speciaal voor de gelegenheid hebben we twee boxen in de aanbieding: een kleine snoeper-box (15 EURO) en een grote smuller-box (25 EURO)!

Kleine snoeper, 15 EURO

De kleine snoeper kan smullen van de all time favoriet: de wortelcupcake! Voor de gelegenheid afgewerkt met een lekkere melkchocolade Sint of Piet. Daarnaast een chocolade chip muffin met appelsien, met een zalig laagje ganache van pure chocolade en een orangette. De blondie met Nutella is afgewerkt met een lekkere Sint van Bieke Meeus, gevuld met praliné en speculaas (hmmmm). Daarnaast hebben we een smeuïg stukje brownie met ingebakken pepernotendeeg, afgewerkt met een laagje speculaaspasta. En als kers op de taart een lekker dikke BAKED-speculaas, met een hemels laagje melkchocolade eromheen. Smullen maar!

Grote smuller, 25 EURO

De grote smuller geniet daarbovenop nog van een extra blondie met speculaas en framboosjes, afgewerkt met een lekker laagje speculaaspasta. Daarnaast smul je je buikje rond met een extra BAKED-speculaas, een heerlijke gemberkoek met een laagje witte chocolade en 3 M&M-koekjes. En het beste van al? Van ons moet je niet delen ;).

Bestellen kan via een mailtje naar info@baked.be tot en met zondag 26 november of tot zolang de voorraad strekt, afhalen gebeurt aan onze bakkerij in Retie op zondag 3 december van 12u tot 14u. Tot dan?