TIJDELIJKE SLUITING BAKKERIJ

19 maart 2020

Beste BAKED-fans,

Allereerst willen we jullie bedanken, bedanken voor jullie steun en jullie hartverwarmende reacties tijdens deze moeilijke tijden. Jullie zijn de beste, dé allerbeste!

Echter, na de extra maatregelen die gisteren genomen werden, hebben ook wij gisterenavond de beslissing genomen om vanaf vandaag de deuren van onze bakkerij (tijdelijk) te sluiten.

Taart en cake zijn voor ons essentieel in het leven, maar naar ons gevoel niet één van de essentiële dingen waarvoor je nu nog naar buiten moet komen.

Deze beslissing valt ons bijzonder zwaar, de afgelopen nachten waren er sowieso al van weinig slaap, tranen vloeien hier dagelijks,.. maar jullie hebben ons de voorbije dagen er kei hard aan herinnerd dat we topfans hebben! We gaan dan ook enigszins gerustgesteld de komende periode in, wetende dat jullie voor ons klaar staan en ongetwijfeld over enkele weken ook terug zullen aankloppen aan onze deur. Daar kijken we al enorm naar uit!

Heb je deze week een bestelling geplaatst? Check dan even je mailbox, we hebben gisteren iedereen verwittigd.
Heb je een bestelling geplaatst voor één van de komende weken? Dan contacteren we je snel. Geef ons even de tijd om achter de schermen nog het nodige werk te kunnen doen in de bakkerij.

We wensen jullie veel sterkte toe de komende tijd en zorg goed voor jullie zelf.

Karolien & Stefanie,
het BAKED-team

(foto door Frankie and Fish)